Cleyburch Tandartsen

WAAR ZIJN WE?

 Gelegen aan de Herenweg 231 in Noordwijk, bevindt zich tandartspraktijk Cleyburch. Binnen onze praktijk krijgt uw mond alle zorg en aandacht die u verdient. We werken met een team van ervaren en gespecialiseerde tandartsen, assistentes en mondhygiënisten vanuit tien behandelkamers met de meest geavanceerde apparatuur. Vanwege het grote aantal specialisaties dat onze praktijk in huis heeft, vervult Cleyburch een sterke regionale functie op het gebied van tandheelkunde in de regio Haarlem tot Leiden. 

PRAKTIJKERVARING EN VISIE

Bij tandartsenpraktijk Cleyburch krijgt u alle mondzorg en aandacht die u verdient. We werken vanuit 10 professionele behandelkamers, met de meest geavanceerde apparatuur. Ons professionele team van tandartsen en specialisten staat dagelijks voor u klaar. Onze missie? We helpen u om uw gebit gezond te krijgen en te houden. Binnen onze praktijk wordt u altijd door uw eigen tandarts behandeld. Wel is het mogelijk dat we u naar collega’s doorverwijzen als het gaat om specifieke vragen of klachten. Naast algemene tandheelkundige behandelingen kunt u bij onze praktijk terecht voor gespecialiseerde behandelingen en controles op het gebied van implantologie, mondhygiëne, esthetische tandheelkunde en endodontologie. 

DE SAMENWERKING IN DE PRAKTIJK

 Tandartspraktijk Cleyburch maakt deel uit van PDA, de alliantie van hoogwaardige mondzorgpraktijken. Ons team wordt gefaciliteerd om de best mogelijke mondzorg ‘aan de stoel’ te leveren. Op de achtergrond waarborgt PDA de excellente mondzorg door een strikt kwaliteitsbeleid, optimale praktijkinrichting en -uitrusting, juiste opleidingen voor onze collega’s en de zorg dat we u als patiënt in de vertrouwde omgeving kunnen verwelkomen. 

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.