Energiek feest na energiek jaar

PDA feestdag
Datum
12 juli, 15:54 uur

Op vrijdag 23 juni verruilden ruim driehonderdvijftig mondzorgprofessionals hun praktijken voor de tweede editie van de PDA feestdag. Het perfecte moment om met elkaar bij te praten en nieuwe collega's te ontmoeten. Dit jaar vond het evenement plaats bij de Harbour Club in het Brabantse Eindhoven.

Op vrijdag 23 juni vond de tweede editie van de PDA Feestdag plaats. Na een druk, energiek jaar was het dan ook de hoogste tijd voor een mooi feest. Hét moment voor alle bestaande en nieuwe collega’s om samen te komen, banden aan te halen en plezier te maken.

The Harbour Club
Zomer, fijne mensen, goed eten en koude drankjes: vier vaste ingrediënten voor onze PDA Feestdag. Tel daar onbewolkt weer, een graadje of 25 en circa 350 enthousiaste PDA’ers bij op, en de dag kon bij voorbaat al niet stuk. Daar droeg ook de fantastische feestlocatie aan bij: The Harbour Club in Eindhoven, prachtig gelegen aan de Karpendonkse Plas.

Welkomstcomité
Voor een aantal collega’s was het hun eerste PDA Feestdag, dus formeerden we een welkomstcomité om al onze collega’s persoonlijk te begroeten. Actrice Patty Pitt zorgde voor een leuk intermezzo, door iedereen op een vrolijke manier gerust te stellen en zette hiermee de toon voor een prettige sfeer.

Verbinding staat centraal
Dit jaar is onze alliantie enorm gegroeid: veel mooie praktijken sloten zich bij ons aan. Dat betekent tegelijk veel nieuwe gezichten. Daarom lag deze editie van de PDA Feestdag de focus op verbinding en aandacht voor elkaar. Zo’n feestdag is het perfecte moment om met elkaar bij te praten en nieuwe collega’s te ontmoeten. Cruciaal, omdat door onze groei persoonlijk contact steeds belangrijker wordt.

Wie is de Mol?
Na enkele inspirerende woorden van onze CFO Max van den Boom, was het tijd voor interactie. Want verbinding ontstaat vooral door samenspel en een collectief doel. Zo organiseerde het Eindhovense bedrijf Wrkshop voor ons het populaire spel ‘Wie is de Mol?’. Om de onderlinge dynamiek verder te stimuleren, werd iedereen in groepen verdeeld. Dat mixen viel in de smaak: uit de comfortzone richting nieuwe connecties.  

Weekendje Frankfurt
Na het samenstellen van 48 groepen van 8 (inclusief Mol), kon de jacht beginnen. En net zoals op tv bestond het spel uit diverse groepsopdrachten, waarbij de Mol alles en iedereen mocht saboteren. De rest was dan weer vastbesloten de Mol te ontmaskeren en speelden het spel fanatiek. Het ging ook wel ergens om; de eerste prijs bestond uit een training van HuFriedyGroup inclusief reis en verblijf in Frankfurt (hoofdkantoor Henry Schein), de tweede prijs was een fashioncheque en het team dat als derde eindigde won een Rituals-pakket.         

Volgend jaar weer
Na de prijsuitreiking verschoof de focus langzaam richting de bar van The Harbour Club voor drankjes en overheerlijke sushi, met aansluitend een lopend buffet. Ondertussen verzorgden een liveband en een dj om en om de muziek, en kon er worden gedanst. Al met al een prachtige dag waarop wij weer een beetje meer naar elkaar zijn toegegroeid, en alle PDA-praktijken een gezicht hebben gekregen. Missie geslaagd!

We maken graag kennis

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carrière? Dan leren we je graag beter kennen. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort spoedig van ons.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.