Nieuw binnen de alliantie: Orthodontiepraktijk Geldrop

Praktijk
Datum
10 mei, 11:24 uur

Orthodontisten Roger Diels en Floris van Ruyven gaan de samenwerking aan met Prime Dental Alliance, onder meer met Orthodontiepraktijk Geldrop. De Brabantse praktijk heeft in vijftien jaar een mooi imago opgebouwd als dé praktijk van Geldrop. “Met deze samenwerking verzekeren wij patiënten van continuïteit in de behandelingen”, aldus Floris.

Over de samenwerking tussen Roger en Floris

Orthodontiepraktijk Geldrop is één van de praktijken van Floris en Roger die gaan samenwerken met de alliantie. Samen hebben zij ook een praktijk in Deurne en afzonderlijk van elkaar hebben zij een praktijk in respectievelijk Weert en Vught. Floris vertelt hoe dat zo gekomen is. “We volgden ongeveer hetzelfde carrièrepad. Na de specialisatieopleiding van vier jaar in Amerika en wat werkervaring daar, begonnen we beiden een praktijk. Toen we elkaar weer tegenkwamen, spraken we over de wens om een nieuwe praktijk te starten, maar dan met gedeelde verantwoordelijkheden. De eerste was Geldrop, in 2007.”

Uitgangspunt van specialistische behandeling

Daarbij komt het goed uit dat hun visies op orthodontie overeenkomen. “Voor ons zijn de wetten van de biologie leidend, die vormen de basis voor de techniek die we gebruiken. We denken dus nooit vanuit het middel, maar altijd vanuit iemands groeicurve. Dat is de basis voor onze behandelplannen”, vertelt Floris. Ook hun ideeën over hoe een orthodontiepraktijk eruit moet zien stroken met elkaar. “Mensen vertrouwen ons hun behandeling toe en daarom willen we dat vertrouwen uitstralen in het interieur. Onze praktijk met vijf behandelstoelen heeft daarom een open uitstraling met veel natuurlijke accenten, die rust brengt en het persoonlijke benadrukt. De inrichting is tijdloos, mensen voelen zich hier op hun gemak.”

Continuïteit voor de praktijk

Orthodontiepraktijk Geldrop is dus een toegankelijke praktijk, waar mensen uit de regio graag komen. Bijkomend voordeel: het Anna Ziekenhuis zit om de hoek, dus dat werkt prettig samen. Voor de patiënten en het team van elf specialisten zochten Floris en Roger een manier om de continuïteit van de praktijk te waarborgen. “Door de samenwerking met PDA weten we zeker dat dit het geval is en dat onze patiënten kunnen rekenen op continuïteit in de behandeling.”

We maken graag kennis

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carrière? Dan leren we je graag beter kennen. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort spoedig van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.