Kwaliteit in beeld bij PDA

Update
Datum
28 april, 10:41 uur

Samen ben je sterker. Vanuit deze gedachte organiseerde PDA de eerste praktijkmanagersdag. De managers van alle praktijken binnen de alliantie kwamen bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en ideeën met elkaar te delen. Zo verbeteren we de kwaliteit van onze praktijken nog meer. Met elkaar en voor elkaar.

Tijdens de praktijkmangersdag stond kwaliteit centraal. Door middel van continu verbeteren vergroten wij onze kansen, verminderen we de risico’s en lossen we problemen op. Waardering voor onze medewerkers en patiënten zorgt voor tevreden(er) medewerkers en patiënten. Thema’s als infectiepreventie, radiologie en dossiervoering worden gezamenlijk opgepakt. Met trainingen, bijscholing en informatieavonden worden de praktijken actief op de hoogte gehouden van wet- en regelgeving. PDA biedt ondersteuning hierin bij de implementatie en zorgt ervoor dat administratieve processen binnen de praktijk verminderen. 

Het was mooi om te zien dat ondanks de fysieke afstand wegens corona de verbinding er toch is.

We maken graag kennis

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carrière? Dan leren we je graag beter kennen. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort spoedig van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.