Ken jij de nummer één podcast over tandheelkunde al?

Mondzorg mediatip
Datum
20 september, 13:08 uur

Zeker voor professionals met een druk bestaan in de mondzorg bieden podcasts uitkomst. Je zet er zo eentje op in de auto, in de pauze of tijdens je avondwandeling. En het leuke is: je wordt er écht wijzer van. Onze mondzorgmediatip: The Thriving Dentist Show.

Bouw een geweldige praktijk

The Thriving Dentist Show is de nummer één podcast in de tandheelkunde, met luisteraars uit 150 verschillende landen. De missie van de podcast is om tandartsen te helpen een geweldige praktijk op te bouwen die persoonlijke, professionele en financiële voldoening geeft. Een missie die natuurlijk volledig aansluit bij die van PDA.

Florerende tandarts

Topics die in de podcast besproken worden, zijn bijvoorbeeld het belang van een gezonde werk-privébalans, cosmetische tandheelkunde, de samenwerking tussen teams en systemen, en de 5 leiderschapskarakteristieken van een florerende tandarts. Afleveringen duren gemiddeld zo’n drie kwartier, maar je kunt ze natuurlijk in delen beluisteren. Ook al worden de verhalen vanuit de Amerikaanse praktijk verteld, ook voor jou als Nederlandse tandarts of mondzorgprofessional is het hartstikke interessante kost.

Presentator Gary Takacs

Gary Takacs is de presentator van The Thriving Dentist Show, auteur én tandarts. In de podcast zoekt hij telkens naar de balans tussen zakelijk succes en oprechte compassie. Het gaat voor hem om mondzorg op hoog niveau. Weer zo’n mooie match met PDA, dat zich hard maakt voor de continuïteit van de hoge kwaliteit mondzorg in Nederland.

Nieuwsgierig?

Abonneren op The Thriving Dentist Show doe je hier.

We maken graag kennis

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carrière? Dan leren we je graag beter kennen. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort spoedig van ons.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.