Geef je carrière als tandarts een kickstart

Binnenkijken én werken bij de mooiste tandartspraktijken van Nederland. En praktijk savvy worden door te leren van je persoonlijke mentor. Wij faciliteren jouw ontwikkeling.

Nicole Maathuis Jouw contactpersoon

Nicole vertelt je graag persoonlijk alle ins en outs over PDA. Door haar rijke HR-historie weet ze als geen ander hoe ze samen met jou een mooie carrière als tandarts voor je kan uitstippelen.

Maak een afspraak

Bij Prime Dental Alliance vinden we het belangrijk dat jij je ontwikkelt tot de tandarts die je wilt zijn. Tijdens een stage of bij de start van je carrière. Net zoals praktijkeigenaren bij ons de touwtjes in handen houden, stimuleren we jou ook om jezelf autonoom te ontwikkelen. Met ons als facilitator van mentors, opleidingen en een netwerk. Alles om jou de beste versie van jezelf te laten worden: een tandarts die sterk in zijn of haar schoenen staat en die de beste zorg kan leveren.

Bekijk onze vacatures

Dit regelt prime dental alliance voor jou

  • Binnenkomen bij de mooiste praktijken
  • De nieuwste skills leren van de beste mentors
  • Een professioneel én sociaal netwerk
  • Lidmaatschap van een intervisiegroep
  • De mogelijkheid om overal te kijken en leren
  • Meedoen aan PDA-trainingen en -workshops

Persoonlijke mentor helpt je groeien

Groeien gaat sneller met een mentor. Iemand die je even een appje kunt sturen als je ergens over twijfelt. Met wie je zo af en toe bij elkaar zit om over het vak te sparren. En die je ziet bij opleidingen en netwerkevenementen van Prime Dental Alliance. Want onze tandartsen weten als geen ander: het is best een sprong in het diepe zo net na je studie. Wel zo fijn als er dan iemand is om op terug te kunnen vallen.

Jij vindt je plek hier wel

Tandartspraktijken die onderdeel zijn van onze alliantie hebben zich in de praktijk bewezen. Het zijn praktijken die een goede naam hebben opgebouwd, waar met vaste, lokale teams wordt gewerkt en waar patiënten met een gerust hart naartoe gaan. Praktijken dus waarin jij je in een professionele en prettige omgeving kunt ontwikkelen, zonder dat je bang hoeft te zijn om telkens van hot naar her overgeplaatst te worden. Onze filosofie is: wat goed is, moet goed blijven. En we zorgen dat jij daar je plek in vindt.

Hard werken, flink genieten

Tandarts is een veeleisende baan. De meeste beginnende tandartsen zijn na een werkdag flink afgepeigerd. Helemaal niet gek, want je patiënten, ingrepen en alle zaken eromheen vergen veel van je. Wij snappen dat het dan ook nogal een opgave kan zijn om je op te laden voor een training of workshop. Daarom zorgen we er bij Prime Dental Alliance voor dat er ook voldoende ruimte is voor fun: een leuke activiteit, ergens een hapje eten of met zijn allen de kroeg in. Want hé, zo snel hoef je het studentenleven niet achter je te laten …

Klinkt dit jou als muziek in de mond?

We leren je graag kennen, zodat we samen kunnen kijken waar we een mooie stage- of werkplek voor je in de aanbieding hebben. En geloof ons: zodra je eenmaal tot de Prime Dental Alliance community behoort, wil je hier nooit meer weg!

Wordt dit jouw plek?

Vacatures

Dit is ons meest actuele aanbod van stage- en werkplekken. Staat jouw plek er niet tussen? Kijk dan samen met Nicole hoe we jouw carrière een kickstart kunnen geven.

Onze laatste vacatures

Alle vacatures

Nicole Maathuis Jouw contactpersoon

Nicole vertelt je graag persoonlijk alle ins en outs over PDA. Door haar rijke HR-historie weet ze als geen ander hoe ze samen met jou een mooie carrière als tandarts voor je kan uitstippelen.

Maak een afspraak

We maken graag kennis

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carrière? Dan leren we je graag beter kennen. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort spoedig van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.