Blijf de tandarts die je wilt zijn

Tandarts ben je met hart en ziel. Voor je patiënten, de mensen voor wie je het verschil kan maken. En voor je collega's, met wie je er samen voor zorgt dat je tandheelkunde van het hoogste niveau levert.

Keten zonder ketenen

Ketenvorming in de mondzorg is een niet te stuiten beweging. Er komen meer ketens bij en ze krijgen steeds meer vestigingen. Hoe behoud je in die wereld je vrijheid en eigenheid? Terwijl je toch profiteert van de voordelen die zo’n keten wel degelijk biedt?

Telkens hetzelfde liedje: betalen is bepalen

Ieder goed idee start met een probleem. Dat van ons was helder. Want we kregen ze zelf over de vloer, de vertegenwoordigers van alle grote tandartsketens. Telkens kwam hun verhaal op hetzelfde neer: we betalen, maar daardoor bepalen we ook. Hoe je praktijk gerund wordt, met welke materialen je werkt en welke identiteit je aangemeten krijgt.

Voor en door tandartsen

Dat moet anders kunnen, dachten wij. Prettiger ook. Onze oplossing: Prime Dental Alliance, een alliantie voor en door tandartsen. Laat je niet ketenen, maar verzilver je status. Of je nu praktijkeigenaar, zzp’er of talent bent.

Koesteren wat goed is

Want waarom zou je een lekker draaiende praktijk tot iets anders willen omdopen? Of een goed functionerende tandarts in een keurslijf willen persen? Wij koesteren wat goed is en vormen een krachtige alliantie waarin de top van Nederland samenkomt. Tandartsen die blijvend uitgedaagd willen worden, om het allerbeste uit zichzelf te halen. Of je nu decennia ervaring hebt of net afgestudeerd bent.

Lokaal, binnen een groter verband

Vanuit die alliantie kijken we naar hoe we samen slimmer en sterker kunnen worden. We koppelen ervaren tandartsen als mentor aan beginnende tandartsen. We begeleiden talentvolle studenten bij het opstarten van een succesvolle carrière. En we creëren vaste, lokale teams. Zodat je vanuit je eigen standplaats kunt werken binnen een groter verband.

Jij bepaalt, wij ontzorgen

Verder bepaal je nog steeds helemaal zelf hoe jij je werk uitvoert, en met welke mensen en materialen je dat doet. Wat wij wél doen, is je zo volledig mogelijk ontzorgen. Bij lastige wet- en regelgeving, maar bijvoorbeeld ook bij een re-integratietraject. Bij ons geen keiharde targets die gehaald moeten worden en die als een molensteen om je nek hangen. Prime Dental Alliance stuurt op autonomie en continuïteit.

Blijf trouw aan jezelf

Onderaan de streep gaat het ons om trouw blijven aan jezelf. Aan je naam, professionaliteit, patiënten en ambities. De tandarts worden én blijven die je wilt zijn.

Herken jij je in dit verhaal?

Voel je dan welkom bij onze alliantie.

Maak een afspraak

Ons team

Topmensen uit de mondzorg en het zakenleven zijn samen de drijvende kracht achter Prime Dental Alliance. Onze belangrijkste taak: jou zo onbezorgd mogelijk laten doen waar je goed in bent.

Ons team bestaat uit:

 • Jacob Schuitema

  COO

 • Gert Kuijt

  CEO

 • Max van den Boom RA RC

  CFO

 • Wim Das

  Lid RvC

 • Edo van den Assem

  Voorzitter RvC

 • Harrie Kerstens

  MKA-Chirurg / Lid RvC

Medische adviesraad

Prime Dental Alliance is een alliantie van tandartspraktijken. Deze praktijken bieden een totaalaanbod van dentale diensten aan onder één dak. Dit totaalaanbod en het up-to-date houden van de praktijken vergt investeringen. Zo ook investeringen in uitbreiding en het delen van kennis van en door professionals.

Bevordering van deskundigheid

De medische ontwikkelingen gaan snel in de tandheelkunde. In het kader van verdere deskundigheidsbevordering binnen Prime Dental Alliance is het van belang dat een Medische Adviesraad (MAR) ondersteunt. De MAR bestaat uit personen die in hun werkzaamheden direct of indirect bij samenwerkende tandartspraktijken zijn betrokken en hierbij binnen hun vakgebied een specifieke deskundigheid hebben opgebouwd. De MAR beslaat alle aspecten van een ‘Dentale Alliantie’.

Doel en taak van de medische adviesraad

  De medische adviesraad bestaat uit:

  Raad van commissarissen

  Onze RvC adviseert het bestuur van Prime Dental Alliance en houdt toezicht namens alle stakeholders.

  De raad van commissarissen bestaat uit:

  Neem contact op

  Nieuwsgierig?

  We dagen je uit om door te groeien door de samenwerking aan te gaan. Maar eerst leren we je graag beter kennen. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort spoedig van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.