Tandheelkundig Centrum Boschdijk

Waar zijn we?

Drie tandartsen, twee assistentes en drie mondhygiënisten. Samen vormen zij team Tandheelkundig Centrum Boschdijk. Met Theo Wijnen aan het roer heeft deze Eindhovense praktijk zich in de afgelopen decennia ontpopt tot een allround tandheelkundig centrum. Theo: “Voor perfect kroon- en brugwerk moet je bij ons zijn.”

Praktijkervaring & visie

In 1980 nam Theo de praktijk over van een oud-tandarts. “Ik kwam rechtstreeks uit de schoolbanken en was klaar voor het grote werk. Inmiddels ben ik veertig jaar tandarts en mocht ik gedurende mijn loopbaan telkens weer samenwerken met spontane en talentvolle tandartsen. Dat geeft energie.” Na vier decennia vindt Theo het tijd om het stokje door te geven aan de jeugd. En aan Prime Dental Alliance. “Natuurlijk is het een flinke stap, maar ik sta hier heel nuchter in. Ik geloof erin dat de continuïteit van mijn praktijk gewaarborgd blijft voor zowel personeelsleden als patiënten. Met het behoud van onze eigen identiteit. Met dat gevoel kan ik rustig en veilig naar de achtergrond treden.”

De samenwerking in de praktijk

“Onderdeel zijn van de alliantie brengt een aantal grote voordelen met zich mee”, verklaart Theo. “Je staat als organisatie sterker. Doordat er allemaal mooie praktijken onderdeel uitmaken van dezelfde groep, kom je zelf ook automatisch beter uit de verf. Daarnaast ontzorgt Prime Dental Alliance ons enorm wat betreft administratieve zaken en voldoen we automatisch aan alle eisen en protocollen binnen de tandheelkunde. En dat zijn er inmiddels nogal wat …”

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.