Nieuw binnen de alliantie: Tandartspraktijk de Overwelving

Praktijk
Datum
08 september, 08:51 uur

Vers van de pers: tandartsenpraktijk de Overwelving uit Zutphen maakt voortaan deel uit van Prime Dental Alliance. Tandartsen Mariette en Marc sluiten zich aan om de krachten te bundelen met andere tandartsen. “Met deze alliantie kunnen wij onze praktijk blijven voeren zoals we gewend zijn, samen met ons team. En hebben we een enorm netwerk voor kennisdeling.” Welkom!

Praktijk met huiselijke uitstraling

Wat direct opvalt aan de praktijk is de prettige uitstraling van de wachtruimte. Warme kleuren, een comfortabele bank en een open haard. Het is het resultaat van een grote verbouwing in 2004, toen de tandartsen verhuisden naar dit 400 vierkante meter tellende voormalig GGZ-pand. Deze uitstraling is typerend voor de praktijk. Mariette: “We vinden het belangrijk dat onze patiënten zich op hun gemak voelen. We willen hen een vertrouwd gevoel geven. Dat doen we ook tijdens de behandeling. Laatst hoorde ik terug van een patiënt dat ik de eerste tandarts was die hem echt aankeek.”

Uitgebreide expertise in huis

De Overwelving is een allround praktijk met diverse expertises: wortelkanaalbehandelingen, implantologie, parodontologie en orthodontie. Het team is dertien collega’s sterk en het patiëntenbestand telt vierduizend patiënten. De tandartsen blijven zichzelf graag ontwikkelen en zien dat deze aanpak de praktijk toekomstproof maakt. Marc: “Ik verwacht dat veel specialisaties in huis hebben steeds belangrijker wordt. Het is voor patiënten fijn als ze niet steeds doorgestuurd worden, maar een vertrouwd gezicht blijven zien.” Dit sluit aan op de warme sfeer die de praktijk ademt.

Blijven innoveren met Prime Dental Alliance

Mariette en Marc zien nog volop mogelijkheden om hun praktijk te ontwikkelen. Onder andere door steeds te innoveren en door hun team scholingskansen te blijven aanbieden. Zij waren dan ook zeker niet van plan hun ‘kindje’ te verkopen en zelf met pensioen te gaan. Mariette: “Toen we onlangs met Prime Dental Alliance in contact kwamen, lag dat anders. Bij deze alliantie kunnen wij onze praktijk blijven voeren zoals we gewend zijn, samen met ons team.” Marc vult aan: “Ik houd ervan met nieuwe dingen bezig te zijn en met collega’s van gedachten te wisselen. Met PDA hebben we een enorm netwerk voor kennisdeling. En hebben we nog meer ruimte om collega’s opleidingen te bieden. Dat spreekt me erg aan.”

We maken graag kennis

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carrière? Dan leren we je graag beter kennen. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort spoedig van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.